СЪБЕРЕТЕ СЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Търсите ли униформено спортно облекло за вас и вашия екип? Възползвайте се от над 120-годишния ни опит в оборудването на клубове и отбори в широк спектър от спортове. Независимо дали сте аматьорски клуб, професионален отбор или компания, просто ни пишете - ние ще ви посъветваме!

Станете член на erima

ERIMA LOGISTIC CENTER

Запознайте се със складовите ни операции, предлагащи ексклузивен поглед зад кулисите.

КОМПАНИЯ С ТРАДИЦИИ

Ние сме високоефективна компания, ориентирана към услугите, с дъщерни дружества в Германия, Австрия, Швейцария, Франция, Белгия и Нидерландия. Вече повече от век предлагаме всичко от един източник: текстил, чанти, топки и необходимите спортни аксесоари за почти всеки вид спорт с най-високо качество, с отличителен дизайн и максимална функционалност.

ЗА МАРКАТА

Традиционни и автентични: В продължение на повече от век ние работим заедно, за да разработваме, произвеждаме и разпространяваме текстил и хардуер, подходящи за почти всички видове спорт.

Научете повече

ИСТОРИЯ

Днес ERIMA е най-старата все още съществуваща немска спортна марка. Затова компанията може да се похвали с дълга и традиционна история. Бихме искали да ви отведем на пътешествие назад във времето.

Научете повече