СПОРТЕН ДОСТАВЧИК ТЪРСИ КЛУБОВЕ

Отборните спортове са в нашето ДНК. Търсите ли униформено спортно облекло за вас и вашия отбор? Възползвайте се от над 120-годишния ни опит в оборудването на клубове и отбори в широк спектър от спортове. Независимо дали сте аматьорски клуб, професионален отбор или компания, просто ни пишете - ние ще ви посъветваме!

Свържете се с нас сега

ЕКИПИРОВКА НА ВАШИЯ ОТБОР

Независимо дали става въпрос за индивидуални фланелки, спортни екипи, тениски, оборудване или фен артикули - с ERIMA Вие и Вашият отбор сте перфектно оборудвани за следващия сезон или предстоящото събитие. Благодарение на принципа mix & match можете да комбинирате и различни модели и размери. Ние предлагаме на всеки клуб и всеки отбор ненадмината отборна отстъпка!

Вижте нашите каталози

ВАШИЯТ КЛУБЕН МАГАЗИН НА ERIMA

ERIMA подкрепя Вас и Вашия клуб с индивидуален клубен магазин. Като специална услуга ние създаваме готови магазини за вас. 

ВАШИЯТ ИНДИВИДУАЛЕН КЛУБЕН КАТАЛОГ

Ние ще ви предоставим ваш собствен клубен каталог или флаер с логото на вашия клуб и вашата индивидуална клубна колекция. Във вид на PDF файл, който да разглеждате онлайн, или отпечатан за всеки отбор.

 

МОЯТ КОНФИГУРАТОР НА ERIMA

Създайте екипировката на вашия отбор, състояща се от фланелка и шорти, по индивидуален дизайн. Няма ограничения за вашата креативност и дизайн.

 

Проектирайте го сега

УСЛУГА КАТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Чувствайте се като професионалист и се обличайте като него! Като традиционна компания, в допълнение към нашите партньори-спонсори, ние подкрепяме и по-малки, регионални клубове. Независимо дали става въпрос за областна лига, национална лига, група за бягане или фирмено събитие - ERIMA е вашият партньор: от съвета, през офертата, до поръчката и обслужването след това. При нас всеки е професионалист.

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА В ЕРИМА

Дом на отборния спорт: В нашия модерен логистичен център на ERIMA на повече от 20 000 м2 площ се съхраняват над 3,5 милиона продукта за вас и вашия екип. С до 50 000 артикула на ден, модерната складова система гарантира това, с което сме известни: изключителна способност за доставка, последователност и бързина.

Свържете се с нас сега

БЪРЗА ДОСТАВКА

Повече от 3,5 милиона продукта са винаги на склад в нашия централен склад и са готови за незабавна експедиция. Дори при поръчки на големи количества всички наши артикули са на разположение за незабавна доставка.

ДЪЛГА НАЛИЧНОСТ

Независимо дали става въпрос за смяна на играчите или за износване на спортното облекло, клубовете и отборите непрекъснато се променят. Ето защо нашите екипи са налични за период от четири години и могат лесно да бъдат пренаредени по всяко време.

ПРЕМИУМНО КАЧЕСТВО от 1900 г. насам

Когато става въпрос за спорт, нещата понякога стават трудни. Ето защо ние отдаваме голямо значение на качеството, издръжливостта и дълготрайността на нашите спортни стоки.

120 ГОДИНИ ОПИТ В ОТБОРНИТЕ СПОРТОВЕ

100% отборни спортове! От 1900 г. работим активно като производител на спортна екипировка и сме изградили общоевропейска мрежа с над 2000 специализирани търговци на дребно и над 1500 клуба. Ние сме специалисти в оборудването на отбори, състави и цели клубове със спортно облекло и аксесоари. Независимо дали става въпрос за футбол, хандбал, волейбол, тенис, лека атлетика, бягане, гимнастика, тенис на маса или за всеки друг спорт или дейност, които се практикуват в екип.

Вижте нашата история

ERIMA Е ВАШИЯТ ПАРТНЬОР

Имате ли вие и вашият екип някакви допълнителни въпроси? Искате ли първо да получите необвързваща консултация? Искате ли да получите индивидуална оферта или искате да поръчате директно? Тогава ни пишете чрез нашия формуляр за контакт - ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Свържете се с нас сегаЩракнете тук за политиката за поверителност.