СТАНЕТЕ ПАРТНЬОР НА ERIMA!

Вие сте търговец на дребно на спортни стоки или магазин за дрехи? Станете партньор на Erima и развийте бизнеса си. Независимо дали се нуждаете от професионално спортно облекло, нашите най-продавани футболни топки, дигитални клубни магазини или маркетингови материали за привличане на нови клиенти - ние ще бъдем до вас. Нашият екип за международен бизнес с удоволствие ще разговаря с вас за атрактивни възможности за сътрудничество. Нека разширим бизнеса си заедно.

Свържете се с нас сега

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТОР НА ERIMA?

Като традиционна компания, в допълнение към нашите партньори-спонсори, ние подкрепяме и по-малки, регионални клубове. Независимо дали става въпрос за областна лига, национална лига, група за бягане или фирмено събитие - ERIMA е вашият контакт: от съвета, през офертата, до поръчката и обслужването след това. При нас всеки е професионалист.

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА В ЕРИМА

Дом на отборния спорт: В нашия модерен логистичен център на ERIMA на повече от 20 000 м2 площ се съхраняват над 3,5 милиона продукта за вас и вашия екип. С до 50 000 артикула на ден, модерната складова система гарантира това, с което сме известни: изключителна способност за доставка, последователност и бързина.

Свържете се с нас сега

БЪРЗА ДОСТАВКА

Повече от 3,5 милиона продукта са винаги на склад в нашия централен склад и са готови за незабавна експедиция. Дори при поръчки на големи количества всички наши артикули са на разположение за незабавна доставка.

ДЪЛГА НАЛИЧНОСТ

Независимо дали става въпрос за смяна на играчите или за износване на спортното облекло, клубовете и отборите непрекъснато се променят. Ето защо нашите екипи са налични за период от четири години и могат лесно да бъдат пренаредени по всяко време.

ПРЕМИУМНО КАЧЕСТВО от 1900 г. насам

Когато става въпрос за спорт, нещата понякога стават трудни. Ето защо ние отдаваме голямо значение на качеството, издръжливостта и дълготрайността на нашите спортни стоки.

ERIMA Е ВАШИЯТ ПАРТНЬОР

Имате ли вие и вашият екип някакви допълнителни въпроси? Искате ли първо да получите необвързваща консултация? Искате ли да получите индивидуална оферта или искате да поръчате директно? Тогава ни пишете чрез нашия формуляр за контакт - ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Стани партньор!

 Щракнете тук за политиката за поверителност.